23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Spor Etkinlikleri

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde spor etkinlikleri düzenlendi. MEK Kapalı spor salonunda okulumuz öğrencilerinden oluşan Dans ve Cimnastik gruplarının gösterileriyle başlayan etkinliklerde Basketbol, Voleybol ve Tenis branşlarında öğrenci ve velilerinin katılımlarıyla gösteri amaçlı eğlenceli maçlar ve yarışmalar gerçekleştirildi.

Son derece keyifli anlar geçiren öğrenci ve velilerimiz şenlik sonunda katılım belgelerini alarak toplu fotoğraf çektirdiler.

Beden Eğitimi Bölümü olarak bugünün çocuklarının yarının büyükleri olacağı düşüncesiyle sağlam ve güçlü nesiller yetiştirmeyi hedef edinerek düzenlediğimiz spor etkinliklerine katılan tüm öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.