23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Özel Marmara İlkokulu ve Ortaokulu’nda bir dizi etkinlikle kutlandı. Dünyada tek çocuk bayramı olan 23 Nisan coşkusu velilerimizin de katıldığı program ile 2. ve 3. sınıf öğrencilerinin muhteşem gösterileriyle görsel bir şova dönüştü.

1E sınıfından Melis Elmas Anaokulu müdürlüğü, 2H sınıfından Özgür Tutak İlkokulu müdürlüğü, 3K sınıfından Ali Emir Bak Ortaokul müdürlüğü, 4K sınıfından Selin Kılınç da Lise müdürlüğü makamını kısa bir süreliğine devraldılar. Bu makamda bulundukları süre boyunca gerçekleştirmeyi planladıkları düşüncelerini ifade ettiler.

Program Özel Marmara İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerinden oluşan koronun seslendirdiği 23 Nisan şarkılarıyla başladı. 3. sınıf öğrencilerinin canlandırdığı TBMM’nin açılış günü ve 2. sınıf öğrencilerinin söz korosu ile günün anlam ve önemi yüreklerde hissedildi. Ardından izlenilen bale, dans, cimnastik, halk oyunları ve step gösterileri büyük beğeni topladı. Rengârenk giysileri içinde büyük bir neşe ve coşkuyla gösterilerini gerçekleştiren Özel Marmara öğrencileri Atatürk çocukları olmanın eşsiz gururunu tüm izleyenlere hissettirdiler.

İlkokul öğrencileri arasında düzenlenen şiir yarışmasında birinci seçilen öğrencilerimiz, 2. sınıflardan Ahmet Efe Taş, 3. sınıflardan İnci Demir ve 4. sınıflardan Ozan Yazıcı kendi yazdıkları şiirlerini seslendirdiler. Program, Özel Marmara öğrencilerinin Ata’ya seslenişi ve büyük bir coşkuyla seslendirilen Atatürk Çocukları Marşı ile sona erdi.

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.