23 Nisan Yüzme Yüzme Yarışları

Özel Marmara İlkokulu öğrencilerinden Emre Kaya Sungur, Meftun Mirza Yücetin, Bora Erden, Rayan Nadal Matin, Talya Çağıran, Elif Naz Erdoğan, Defne Döğenci, Kaan Özçelik, Tuğçe Çakmak, Nil Uğural, Yaşar Ege Erdoğan, Çınar Süslü, Ekin Yoldaş, Yağız Efe Özgür, İlke Özkan, Sera Atalay, Sezen Hewit, Fulya Doğan, Ada Akın, Bartu Kayar, Arhan Giray, Duru Acül 23-24 Nisan 2016 Tarihleri arasında 23 Nisan Yüzme Yarışlarına katılmışlardır.

Kartal Kapalı Yüzme Havuzunda düzenlenen yarışmalarda öğrencilerimiz okulumuzu başarıyla temsil etmişlerdir. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.