24. Geleneksel Marmara Kitap Kurdu Fuarı Açılış Töreni Yapıldı

24. Geleneksel Marmara Kitap Kurdu Fuarı, 14 Aralık Pazartesi günü 11.00’de yapılan açılış töreniyle başladı. Fuarın bu yılki onur konuğu Değerli Yazar ve Eleştirmen Feridun Andaç’tı. Feridun Andaç’la ilgili bir barkovizyon gösterisinin ardından Hazırlık sınıfı öğrencilerinden İdil Özcanlı ve Fen Lisesi öğrencilerinden Çiçek Yavuz’un piyano dinletilerine yer verildi. Liseler Müdürü Mehmet Alkan, yaptığı açılış konuşmasında, okumanın ve kitabın öğrencilerin gelişimine katkısından söz etti. Ardından Feridun Andaç söyleşisine geçildi. Konuşmasında; okumanın yazmaya katkısından, okuma eyleminin daha faydalı olması için yapılması gerekenlerden, iyi bir okur ve iyi bir yazar olmanın ipuçlarından söz eden Feridun Andaç, açılış töreninin ardından kitaplarını imzaladı.

Öğrencilerimizin kitapla ve yazarlarla iç içe bir hafta geçirmelerini sağlayacak olan fuarımız, 18 Aralık tarihine kadar açıktır.