25. GELENEKSEL MARMARA KİTAP KURDU FUARI AÇILIŞ TÖRENİ YAPILDI

25. Geleneksel Marmara Kitap Kurdu Fuarı, 19 Aralık Pazartesi günü saat 10.00’da yapılan açılış töreniyle başladı. 7. sınıf öğrencilerinden Deniz Görgü’nün müzik dinletisiyle başlayan tören, Liseler Müdürü Mehmet Alkan’ın yaptığı açılış konuşmasıyla devam etti. Sayın Mehmet Alkan, konuşmasında, okumanın ve kitabın öğrencilerin gelişimine katkısından söz etti. Fuarın bu yılki onur konuklarından değerli yazar ve eleştirmen Semih Gümüş’ün biyografisini içeren barkovizyon gösterisinin ardından yazar söyleşisine geçildi. Gümüş, konuşmasında; okumanın yazmaya katkısından, okuma eyleminin daha faydalı olması için yapılması gerekenlerden, iyi bir okur ve iyi bir yazar olmanın ipuçlarından söz etti. Özel Marmara İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Yasemin Yılmaz’ın Sayın Semih Gümüş’e çiçek ve plaket takdiminden sonra değerli yazarımız, kitaplarını imzaladı.