25. GELENEKSEL MARMARA KİTAP KURDU FUARI

Bu yıl, 19 - 23 Aralık tarihleri arasında 25. kez düzenlenen Geleneksel Marmara Kitap Kurdu Fuarı, öğretmen, öğrenci ve velilerimiz tarafından büyük ilgi gördü. Çok sayıda yayınevinin katıldığı fuarda öğrencilerimizi okudukları kitapların yazarlarıyla buluşturmak amacıyla her sınıf düzeyinde söyleşiler ve imza etkinlikleri gerçekleştirildi.

19 Aralık Pazartesi günü gerçekleştirilen açılış töreniyle kapılarını açan fuarın bu yılki onur konukları Ataol Behramoğlu ve Semih Gümüş’tü. Fuar boyunca birinci sınıftan on ikinci sınıfa kadar her sınıf düzeyinde gerçekleştirilen söyleşiler ve imza etkinlikleri kapsamında pek çok değerli yazar ağırlanarak, öğrencilerimizin okudukları kitapların yazarlarıyla tanışmalarına ve sohbet etmelerine imkân tanınmış oldu.

Fuar boyunca düzenlenen imza etkinlikleri kapsamında, Semih Gümüş, 8. sınıf ve lise öğrencileriyle; Ataol Behramoğlu, 7, 8. sınıf ve lise öğrencileriyle; Ege Erim, 5. sınıf öğrencileriyle; Arife Kalender, lise öğrencileriyle; Koray Avcı Çakman, 3. sınıf öğrencileriyle; Defne Ongun 1. sınıf öğrencileriyle; Miyase Sertbarut, 7. sınıf öğrencileriyle; Aytül Akal, 6. sınıf öğrencileriyle; Betül Avunç, 4. sınıf öğrencileriyle; Emre Şimşek, 2. sınıf söyleşi yaparak kitaplarını imzaladılar.

Kitapla iç içe bir hafta geçiren öğrencilerimiz, yeni yıl öncesinde kendileri ve sevdikleri için kitap satın alma fırsatını da yakalamış oldular.

 

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.