3. Sınıf Drama Kulübü Öğrencileri Kakaolu Olsun Adlı Oyunu Sergilediler

Özel Marmara İlkokulu 3. sınıf drama kulübü öğrencileri 19 Nisan 2016 Salı günü Enver Aysever’in yazdığı, Drama Öğretmeni Ercan Yenigül’ün yönettiği, Müzik Zümre Başkanı Levent Tanman’ın müziğini yaptığı “KAKAOLU OLSUN” adlı oyunu başarıyla sahnelediler.

Çocukların dostluk, arkadaşlık, barış duygularını güçlendiren, daha güzel bir dünyada yaşamak için neler yapmaları gerektiğini öğütleyen oyunda, yaptığı kurabiyelerle herkesin sevgisini kazanmış olan Fırıncı Baba, çocukları sevdiği kurabiyelerin isimleriyle çağırmaktadır. Çocuklar, bir müzik grubu kurarak Çocuklar İçin Barış Festivali’ne katılmaya karar verirler ancak hiç beklemedikleri bir sorunla karşılaşırlar. Yüreklerindeki sevgi, karşılaştıkları sorunların üstesinden gelmesini sağlar.

Sergiledikleri eğlenceli ve düşündürücü oyunla arkadaşlarının ve ailelerinin dikkatini sevgi ve dostluk sayesinde tüm zorlukların yenilebileceğine çeken minik öğrencilerimiz, izleyenlerin büyük beğenisini kazandılar.

Tiyatro oyununda rol alan öğrencilerimizi gösterdikleri performanstan, öğretmenlerini ise harcadıkları emekten dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

 

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.