3.Sınıf Öğrencilerimizin Kuş Evleri Ağaçtaki Yerlerini Aldı

Özel Marmara İlkokulu 3. Sınıf öğrencilerimiz örnek bir projeye imza atarak, doğada bulunan kuşlar için rengârenk kuş evi yaptılar.

Öğrencilerimizin çevre duyarlılığını ve toplumsal sorumluluklarını benimsetebilmek için düzenlenen bu projede atık maddelerin değerlendirmesi sağlanırken, ekolojik dengeyi bozmayacak şekilde geri dönüşümün önemi de benimsetilmiş oldu.

Özenle ve heyecanla hazırlanan kuş evleri 10 Mart 2016 Perşembe günü okulumuzdaki ormanlık alanda yerlerini alırken, doğa ile dost bir nesil olma yolunda ilk adımlarını attıkları projede öğrencilerimize destek veren tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.