3. Sınıf Öğrencilerimizin Kütüphane Etkinliği

Türkçe dersi etkinliği kapsamında okul kütüphanemizde yazar “Nilay Yılmaz” 14.04.2016 tarihinde okulumuzdaydı. Yazarımız “Zeno ve Mondo” kitabından bahsetti.

Kurbağaları yakından tanıyabilmek için kurbağalar nasıl bakar ve zıplar çalışmasını yaptı. Öğrenciler, kurbağalar gibi hareket ettiler ve aynı anda zıpladılar. Daha sonra etkinlik kapsamında öğrenciler dağıtılan taşların seslerini dinlediler. O taşların nereden geldiklerini duymaya çalıştılar ve taşların üzerine geldikleri yerlerin resimlerini yaptılar.

Taşları boyayarak keyifli zaman geçirdiler. Boyama işlemini bitirdikten sonra taşların üstündeki resimleri birleştirerek hikâye oluşturdular.