3.Sınıflar Drama Kulübü 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nü “Renkler Cumhuriyeti” ile Kutladı

Özel Marmara İlkokulu 3. Sınıf Drama Kulübü öğrencileri Enver Aysever’in yazdığı, Drama Öğretmeni Ercan Yenigül’ ün yönettiği, müziğini Levent Tanman’ın hazırladığı  “Renkler Cumhuriyeti” adlı oyunu başarıyla sahnelediler.

Renkler Krallığı’nda kötü kalpli sihirbazın ülkeye huzur veren “Renkler Kutusu” nu çalıp türlü hile ve oyunlarla ülke yönetimine el koymasıyla başlayan oyun, iyi ile kötünün savaşında iyiyi destekleyerek birlikte yaşanabileceği mesajını vererek sona erdi.

Dekorunu Görsel Sanatlar Bölümü’nün hazırladığı oyun, izleyiciler tarafından beğeni ile izlendi. Oyunda emeği geçen öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.