4.-5.-6.-7. ve 8. Sınıf Öğrencilerimize “Ergenlik, Cinsel Sağlık ve Hijyen” Semineri

Türkiye Aile Planlaması Vakfı ile işbirliği yaparak her yıl gerçekleştirdiğimiz “Ergenlik, Cinsel Sağlık ve Hijyen” Semineri bu yıl da 4.-5.-6.-7. ve 8. sınıf öğrencilerimize yönelik olarak 2-7 Nisan tarihlerinde gerçekleştirildi.

Her sınıf seviyesinde farklı bir içerikle, konusunda uzman eğitmenler tarafından gerçekleştirilen seminerlerde öğrenciler eğitmenler tarafından yaptırılan çalışmalara katıldılar ve merak ettikleri soruları sordular.

Ergenlik dönemi ne demek, bu dönemde ne gibi değişiklikler yaşarız, bu süreci sağlıklı ve bilinçli geçirmek için neler yapabiliriz gibi konularda öğrencilerimiz bilgi sahibi oldular.