4. Sınıf Öğrencilerimize Test Çözme Teknikleri Sunumu

20 Kasım Cuma günü 4. Sınıf öğrencilerimize, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü tarafından “Test Çözme Teknikleri ve Sınav Kaygısı” konulu bir seminer düzenlendi.

Sunumda öğrencilerimize test çözerken nelere dikkat etmeliyiz, zaman yönetimi nasıl yapılmalıdır, sınav başarısı için nasıl çalışmalıyız gibi konuların yanı sıra sınav kaygısını etkili biçimde yönetebilmek için neler yapılabilir konusunda paylaşımda bulunuldu. Öğrencilerimiz sunum sonunda kendi paylaşımlarında bulundular ve sınav kaygısını yönetebilmek için kısa bir video da izlediler. Seminer öğrencilerin katılımıyla yapılan gevşeme egzersizi ile sonlandırıldı.

Tüm öğrencilerimize girdikleri tüm sınavlarda başarılar dileriz.