4. Sınıflar Türkçe Drama Kulübü Öğrencileri “Hırçın Deniz” Adlı Oyunla Dayanışmanın Önemini Vurguladılar

Özel Marmara Ortaokulu 4. Sınıflar Türkçe Drama Kulübü öğrencileri, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde Drama Öğretmeni Ercan Yenigül’ün yazdığı ve yönettiği, müziğini Levent Tanman’ın hazırladığı “Hırçın Deniz” adlı oyunu başarıyla sahnelediler.

Bir deniz kazasıyla başlayan oyunda Kaptan Umut’un ve gemide bulunanların kaza sonrasında yaşadıkları anlatılırken birlik, beraberlik ve dayanışma içinde hareket edildiğinde sorunların çözümlenebileceği mesajı verildi.

Dekorunu Görsel Sanatlar Bölümü’nün hazırladığı oyun, izleyiciler tarafından beğeni ile izlendi.

Oyunda görev alan öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.