5-6-7. Sınıf Drama Kulübü Öğrencileri Her Yanı Kırmızıya Boyadı

Özel Marmara Ortaokulu 5–6–7. sınıf drama kulübü öğrencileri 31 Mart 2016 Perşembe günü Ercan Yenigül’ün yazıp yönettiği, müziğini Levent Tanman’ın bestelediği “KIRMIZI” adlı oyunu başarıyla sahnelediler.

Bir tiyatro oyunu sahnelemek isteyen ancak istedikleri gibi bir tiyatro metni bulamayınca “Kırmızı Başlıklı Kız” adlı masaldan esinlenerek kendi oyunlarını yazmaya karar veren bir grup gencin provalar sırasında yaşadıklarını anlatan oyun, ergenlik çağındaki gençlerin aileleriyle yaşadıkları sorunlara ve iletişim problemlerine de ayna tutmuş oldu. Öğrencilerimiz, sergiledikleri interaktif oyunun sonunda kendi annelerini de sahneye davet ederek finali yaptılar. İzledikleri oyunda kendilerinden bir parça bulan öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz, keyifli dakikalar geçirdiler.

Tiyatro oyununda rol alan öğrencilerimizi gösterdikleri performanstan, öğretmenlerini ise harcadıkları emekten dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.