5.Sınıflar Fen Bilimleri ve Matematik Bilgi Yarışması

23 Mayıs 2014 Cuma günü Özel Marmara Ortaokulu 5.sınıf öğrencileri arasında fen-matematik bilgi yarışması yapıldı.

Yarışma boyunca centilmence ve kurallara uygun bir şekilde, bilginin konuştuğu bir mücadele sergilendi. Arkadaşları tarafından sınıflarını temsil etmek üzere seçilen her sınıftan iki öğrencimiz fen ve matematik soruları karşısında zamanla yarıştılar. Doğru cevaplar verildikçe salondaki izleyiciler sınıflarını desteklediler. Tüm soruların bitiminde 5 D sınıfı çok az farkla birinci oldu.

Yarışma hazırlıkları sırasında emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlara ve katılan öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.