5. Sınıflarımızın Mart Ayı Kütüphane Etkinliği

Türkçe dersi uygulamaları kapsamında 5. sınıflarımızın mart ayı kütüphane etkinliği okudukları kitapla ilgili kitapçık hazırlama çalışmasıydı. 5. sınıf öğrencilerimiz, ayın kitabı uygulaması dahilinde, Jonathan Swift’in “Gulliver” adlı kitabını okuduktan sonra Türkçe dersinde kitapla ilgili çeşitli çalışmalar yaptılar, kitapta yer alan olayları yorumladılar ve verilen mesajlar üzerinde durdular.  21 – 25 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen kütüphane etkinliğinde öğrencilerimiz, okudukları kitaptan yola çıkarak kendi kitapçıklarını hazırladılar. Kitaptan çıkardıkları mesajlara, kendilerini en çok etkileyen bölümlere yer verdikleri kitapçıklarını yine yaratıcılıklarını kullanarak resimlediler.