5 ve 6. Sınıflar Türkçe Drama Kulübü Öğrencileri “Sihirli Kemer” Adlı Oyunu Büyük Bir Başarıyla Sahnelediler

Özel Marmara Ortaokulu 5 ve 6. Sınıflar Türkçe Drama Kulübü öğrencileri, 17 Nisan Cuma günü Karl Heinz Gies’in yazdığı, Drama Öğretmeni Ercan Yenigül’ün yönettiği, müziğini Levent Tanman’ın, dekorunu görsel sanatlar bölümünün hazırladığı “Sihirli Kemer” adlı oyunu başarıyla sahnelediler.

Bir gösteri öncesi kendine olan güvenini kaybetmiş olan bir çocuğun sirk çalışanlarının da yardımıyla kendisine olan güvenini yeniden kazanmasını anlatan oyun izleyenlerin de beğenisini kazandı.

Aynı hafta içinde iki farklı oyunu başarıyla sahneleyen öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.