6.Sınıf Öğrencileri Dublaj Yarışmasında

6.Sınıf Öğrencileri Dublaj YarışmasındaÖzel Marmara Ortaokulu 6. sınıf öğrencileri İngilizce RW öğretmenleri eşliğinde “DUBBING” isimli dublaj yarışmasını Şubat ayının son haftasında gerçekleştirdiler. Her sınıftan bir grup öğrenci yarışmanın ilk bölümünde,  kendi hazırlamış oldukları film dublajlarını sundular. İkinci bölümünde ise onlara verilen 2 dakikalık bir film sahnesinin üstüne dublaj yaptılar. Öğrencilerimiz sınıflarında, gruplar halinde verilen film sahnesine İngilizce dublaj hazırlarken, salondaki öğrenciler ‘Who wants to be a Millionaire’ yarışmasına katılarak ve en sevdikleri yabancı şarkılarla kareoke yaparak eğlendiler.

Dublaj yarışması, sınıf gruplarının özgün film dublajlarının izlenmesi ve en iyi dublaj yapan grubun öğretmenlerimizden oluşan bir jüri tarafından seçilerek, hediyeler dağıtılması ile tamamlanmıştır. 6.Sınıf Öğrencileri Dublaj YarışmasındaÖğrencilerimiz bu yarışmada hem dil becerilerini, hem de yaratıcılıklarını ne kadar geliştirdiklerini bizlerle paylaşmış oldular.