6. Sınıflar Arası İngilizce Dublaj Yarışması

Öğrencilerimizin yabancı dil bilgisini geliştirmek amacıyla Yabancı Diller Bölümü tarafından 6. Sınıflar arasında her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz İngilizce Dublaj Yarışması 4 Aralık 2015 Cuma günü okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirildi.

6.sınıflarda uygulanan İngilizce RW dersleri programının bir etkinliği olarak sınıflarda öğrenciler gruplar halinde kendi seçtikleri 2 dakikalık bir filme İngilizce dublaj yazarak ve efekt ekleyerek yarıştılar. Her sınıftan seçilen dublajların sunumunun ardından yarışmanın ikinci etabında sınıf grupları kendilerine verilen 45 saniyelik bir film parçasına 30 dakika içinde İngilizce dublaj hazırlayarak sundular.

Verilen süreyi heyecanla ve büyük bir hevesle en iyi şekilde değerlendiren öğrencilerimiz daha sonra İngilizce dublaj performanslarını gerçekleştirdiler. Marmara Koleji Lise bölümü öğrencilerinden oluşan jüri belirlenmiş kriterlere göre değerlendirme yaparak 6C sınıfını birinci olarak seçti.

5. ve 6. sınıf öğrencilerimiz izleyici olarak katıldıkları bu etkinlikte öğrencilerimiz, yaratıcı yönlerini ortaya çıkararak, grup çalışması bilincini yansıtarak ve İngilizce becerilerini kullanarak keyifli bir çalışmayı tamamlamış oldular.

 

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.