6. Sınıflar Öykü Yazma Yarışması Sonuçlandı

19 Kasım 2014 tarihinde Türkçe dersi etkinliği olarak 6. sınıflar arasında gerçekleştirilen öykü yazma yarışması, Hasan Ali Yücel Salonu’nda düzenlenen törenle sonuçlandı. Yarışma, 6. sınıftaki tüm öğrencilerin birer öykü yazmasıyla başladı. Yazılan öyküler önce sınıf bazında değerlendirildi. Her sınıfta birinciliği hak eden öykü, 19 Kasım’da düzenlenen yarışmada öykü sahipleri tarafından okundu. Yarışma, puanların jüri tarafından açıklanmasından sonra ödüllerin verilmesiyle son buldu.

Yarışmada 6C  sınıfından  Pırıl Sine Kordel “Hayallerinin Peşinden Git” adlı öyküsüyle 1. , 6F sınıfından Berfin Çelik “Savaş Zamanı” adlı öyküsüyle 2. , 6E sınıfından Gülden Sevim Bibinoğlu “Zavallı Köpek” adlı öyküsüyle 3. olurken 6A sınıfından Ozan Çinko “Bu Sabah”, 6B sınıfından Lara Bayram “Seni Seviyorum”, 6D sınıfından Alp Özcan “Pazar Yürüyüşü” adlı öyküleriyle mansiyon ödülü kazandılar.

Yaratıcılıklarını geliştiren bu yarışmanın hem yazma aşamasında hem de performanslarını sergileme aşamasında büyük keyif alan öğrencilerimizi kutluyor, kalemlerinin kendilerine ve çevrelerindekilere ışık olmasını diliyoruz.