6. Sınıflarımızın Nostaljik Etkinliği

Türkçe dersi uygulamaları kapsamında mart ayı kütüphane etkinliğimiz mektup yazma çalışmasıydı. 6. sınıf öğrencilerimiz, ayın kitabı uygulaması dahilinde Aziz Nesin’in Şimdiki Çocuklar Harika adlı mektup türünde yazılmış olan kitabını okuduktan sonra Türkçe dersinde mektup türünü ve mektup yazarken uyulması gereken kuralları öğrendiler.

14 – 18 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen kütüphane etkinliğinde mektup yazma çalışması yapıldı. Etkinliğin devamı olarak öğrencilerimiz, birbirlerine yazdıkları mektupları aileleriyle birlikte postaya verecekler. Mektuplar sahiplerine ulaştıktan sonra duygu ve düşüncelerin paylaşılmasıyla sona erecek olan bu keyifli etkinlik sırasında öğrencilerimiz eğlenirken öğrenmiş oldular.