7-8 Yaş Yüzme Teşvik Yarışları Sonuçlarımız

Özel Marmara İlkokulu öğrencilerinden Arda Salman, Eren Karakuş, Emre Kaya Sungur, Rayan Nadal Matin, Aksel Güler, Bora Erdem, Meftun Mirza Yücetin, Alper Boru, Nisan Eroğuz, Defne Döğenci, Elif Naz Erdoğan ve Tayla Çağıran 15-16 Şubat 2014 tarihleri arasında 7-8 Yaş Yüzme Teşvik yarışlarına katılmışlardır.

Sultanbeyli Kapalı yüzme havuzunda düzenlenen yarışmalarda emeği geçen öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

4x25 m Karışık Bayrak Erkek Takımı - 2.lik Arda Salman, Eren Karakuş, Bora Erdem, Emre Kaya Sungur
4x50 m Serbest Bayrak Erkek Takımı - 3.lük Arda Salman, Eren Karakuş, Bora Erdem, Emre Kaya Sungur
4x50 m Serbest Bayrak Bayan Takımı - 2.lik Nisan Eroğuz, Defne Döğenci, Elif Naz Erdoğan, Talya Çağıran
Arda Salman :

50 m Kurbağalama 1.lik