7.Sınıf Öğrencilerimiz Junior Model United Nations Konferansına Katıldı

Hisar Vakfı Okulları’nın bu sene sekizincisini düzenlediği JMUN (Junior Model United Nations) konferansına, 15-17 Kasım 2013 tarihleri arasında, öğretmenleri Yeşim Çaktı ve Steve Balık liderliğinde 7. sınıf öğrencilerinden Aslı Ayaz, Okan Umut Oktay, Berra Akbaş, Ülkem Hancar, Alara Cihan, Çakıl Aykut, Ece Tuzgun, Ece Orak, Beril Çayır, Yavuz Emre Özbek, Eylül Civelek,  Nilüfer İnal, Yiğit Hanefi ve Öykü Gökçek katılmışlardır. Ortak dilin İngilizce olduğu ve yaklaşık 600 yerli ve yabancı öğrencinin katıldığı konferansta öğrencilerimiz de Birleşmiş Milletler Almanya delegeleri olarak komitelerde yer almışlardır.