7.Sınıf Öğrencimiz Deniz Bol Proje Yarışması’nda Okulumuzu Başarıyla Temsil Etti

17 Nisan 2015 Cuma günü Özel istek Bilge Kağan Fen Lisesi’nin düzenlemiş olduğu Fen Bilimleri proje yarışmasında, Özel Marmara Ortaokulu 7.sınıf öğrencimiz Deniz Bol’un projesi, ön değerlendirmelerden geçerek 42 proje arasında yer almıştır.

Öğrencimiz, “Keçeli Kalemlerin Zararları”nı anlattığı projede keçeli kalemleri tavuk derilerinin üzerinde deneyerek bilimsel süreç ve becerilerini geliştirmiş ve projesi çeşitli üniversitelerin akademisyenleri tarafından incelenmiştir.

Okulumuzu başarıyla temsil eden öğrencimizi ve ona destek olan öğretmenimizi tebrik ederiz.