7. Sınıflar Münazara Yarışması

Türkçe dersi etkinliği olarak 7. sınıflar arasında 25 Şubat Perşembe günü, Hasan Ali Yücel Konferans Salonu’nda “teknolojinin mutluluğa etkisi” konusunda düzenlenen münazara yarışmasında ekipler büyük bir mücadele verdiler. “Bilgi Çağında Mutluluk” ekibi “Teknolojinin hızla gelişiyor olması insanları mutlu etmeye yetiyor.” tezini savunurken “Makineleşen Hayatlar” ekibi “Teknolojinin hızla gelişiyor olması insanları mutlu etmeye yetmiyor.” tezini savundu. Her iki ekip de güzel bir performans sergiledi. Yarışmadan sonra jürinin yaptığı değerlendirme sonucunda “Teknolojinin gelişiyor olması insanları mutlu etmeye yetmiyor.” tezini savunan “Makineleşen Hayatlar” ekibi 1445 puan alarak birinci olurken “Teknolojinin gelişiyor olması insanları mutlu etmeye yetiyor.” tezini savunan “Bilgi Çağında Mutluluk” ekibi 1418 puan alarak ikinci oldu.

Yarışma, Jüri Başkanı Esra Özahıshalı’nın sonuçları açıklamasının ardından 7. ve 8. Sınıflar Müdür Yardımcısı Sayın Ahmet Taşkın Aydın tarafından tüm ekip üyelerine sertifikalarının, Okul Müdürü Sayın Ahmet Bölük tarafından birinci olan ekip üyelerine ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

Münazara yarışmasında emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.