7. Sınıflarımızın Nisan Ayı Kütüphane Etkinliği

Türkçe dersi uygulamaları kapsamında 7. sınıflarımızın nisan ayı kütüphane etkinliği okudukları kitapla ilgili poster hazırlama çalışmasıydı. 7. sınıf öğrencilerimiz, ayın kitabı uygulaması dahilinde, Aziz Nesin’in “Sizin Memlekette Eşek Yok mu” adlı kitabını okuduktan sonra Türkçe dersinde kitapla ilgili çeşitli çalışmalar yaptılar, kitapta yer alan olayları yorumladılar ve verilen mesajlar üzerinde durdular.  4 – 8 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen kütüphane etkinliğinde öğrencilerimiz, okudukları kitapta etkilendikleri öykülerden ve sözlerden yola çıkarak posterler hazırladılar. Kitaptan çıkardıkları mesajlara, kendilerini en çok etkileyen bölümlere ve sözlere yer verdikleri posterlerini yine yaratıcılıklarını kullanarak resimlediler.