7D Sınıfından Öğrencimiz Altay Tuna Polat “Ahmet Rasim Yaşıyor!” Gazete Yazıları Yarışmasında İstanbul Üçüncüsü Oldu

Darüşşafaka Eğitim Kurumları tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen “Ahmet Rasim Yaşıyor” Gazete Yazıları Yarışması sonuçlandı. Yarışmaya bu yıl İstanbul genelinde yirmi ortaokuldan kırk iki öğrenci, Darüşşafaka Ortaokulu’ndan ise kırk üç öğrenci yazdıkları köşe yazılarıyla katıldılar. Seçici kurul tarafından İstanbul Ortaokulları ve Darüşşafaka Ortaokulu için iki ayrı değerlendirme yapıldı. İstanbul Ortaokulları arasında yapılan değerlendirmede 7. Sınıf öğrencilerimizden Altay Tuna Polat “Ey Yöneticiler” başlıklı köşe yazısıyla üçüncü oldu.

Öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.