8. Sınıf Öğrencilerimize Test Çözme Taktikleri

Bu yıl TEOG (Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş) sınavına girecek olan 8. Sınıf öğrencilerimize yönelik, “Sınav Başarısı İçin Test Çözme Teknikleri ve Etkili Sınav Davranışları” başlıklı sunum, Özel Marmara Ortaokulu Rehberlik bölümü tarafından bu hafta gerçekleştirildi.

Sunumu ilgi ve dikkatle dinleyen öğrenciler, test çözme teknikleri, turlayarak soru çözme, sınav heyecanını yenme konularının yanı sıra; sınavdan önce, sınav sırasında ve sınav sonrasında ne yapmaları gerektiği konusunda ayrıntılı olarak bilgilendirildiler.

2014-2015 Eğitim-öğretim yılında TEOG sınavına girecek tüm 8. sınıf öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyoruz.