8. Sınıflarımız " Üç Din-Üç Simge" Gezisinde

Özel Marmara Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri 10 Ekim 2018 tarihinde Sosyal Bilgiler Bölümü tarafından düzenlenen  ‘3 Din, 3 Simge’ temalı İstanbul gezisine katıldılar. Öğrencilerimiz, rehber eşliğinde Aşkenaz Sinagogu, Rum Fener Patrikhanesi ve Süleymaniye Cami’sini ziyaret ederek üç farklı dine ait ibadethaneleri görme, farklı kültürleri öğrenme fırsatı yakaladılar. Sosyal bilgiler dersinde öğrendikleri bilgileri pekiştiren öğrencilerimiz, okulumuzun 3D prensipleri doğrultusunda farklılıklara değer vermeyi ve duyarlı olmayı deneyimlediler, aynı zamanda keyifli bir gün geçirmiş oldular.

Gezi boyunca öğrencilerimize rehberlik eden ve geziyi düzenleyen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.