8. Sınıflarımızı Coşkuyla Uğurladık

8. Sınıf öğrencilerimiz yoğun geçen bir Eğitim Öğretim yılının ardından 10 Haziran Çarşamba günü Hasan Ali Yücel Salonu’nda düzenlenen Kep Giyme Töreni’nde plaketlerini aldılar.

Törenin ardından Marma Kongre Oteli Havuzbaşı’nda düzenlenen kokteylde velileri ve öğretmenleriyle doyasıya eğlendiler.

Öğrencilerimiz, 15 Haziran Pazartesi günü ise Moda Deniz Kulübü’nde düzenlenen mezuniyet balosuna katılarak doyasıya eğlendiler. Yoğun geçen eğitim öğretim yılının yorgunluğunu üzerinden atan öğrencilerimiz, öğretmenleriyle vedalaşırken duygusal anlar yaşadılar.

2014 – 2015 8. Sınıf mezunlarımızı yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.