Bugün okullar açıldı…

Marmara Eğitim Kurumları 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı açılış töreni coşku ile kutlandı.

Marmara Eğitim Kurumları yönetim kurulu üyesi Melek ŞİMŞEK T.C. Maltepe Üniversitesi Rektörü Şahin KARASAR’ın katıldığı törende Marmara Koleji öğrencilerinden oluşan orkestra muhteşem bir konser verdi.

Açılış Töreni İstiklal Marşı’ nın söylenmesi ve saygı duruşu ile başladı. Marmara Eğitim Kurumları okul Müdürlerinin yaptığı konuşmalardan sonra, ilk dersi Maltepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlkokul Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ayla OKTAY tarafından yapıldı. Prof. Dr. Ayla OKTAY  21. ci Yüzyılda İnsan ve Eğitim başlıklı konuşması öğrenci, öğretmen ve veliler tarafından ilgi ile izlendi. Prof. Dr. Ayla OKTAY son söz olarak ‘ İletişim, her şeydir. Hayat kocaman bir dünyadır. Bu dünyanın anahtarı ise iletişimdir’’ dedi.

Marmara Koleji öğrencilerimizden Lizan EKER ve Selin ÜNSER’ e Milli Sporcu olarak yaz döneminde kazandıkları şampiyonluklar ve başarılarından dolayı plaketleri T.C. Maltepe Üniversitesi Rektörü Şahin KARASAR ve  T.C. Maltepe Üniversitesi Mütevelli Heyet Danışmanı Aytekin BERKMAN tarafından verildi.

Okul bahçesinde kurulan oyun parklarında çocuklar gün boyunca eğlendiler ve güzel bir gün geçirdiler.

Ülkemizde üç aylık yaz tatilinin ardından 16 milyon 400 bin öğrenci ve 873 bin öğretmen bugün ders başı yaptı.

 

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.