Anlayışımız

Bodrum Marmara Koleji Cumhuriyetimizin 75. Yılı’nda ‘Anaokulundan Üniversiteye’ sloganıyla 3 Ekim 1998’de dönemin Başbakanı Mesut Yılmaz tarafından törenle eğitim hizmetine başlamıştır. Bodrum Özel Marmara İlkokulu eğitimcileri olarak hedefimiz, Atatürkçü, demokrasiye inanan, kendi kültürünü ve diğer kültürleri tanıyan, dili iyi kullanabilen, duygu ve düşüncelerini açıkça ifade edebilen, araştıran, sorgulayan ve sorunlara çözüm üretebilen, edindiği bilgileri yaşam becerilerine dönüştürebilen özgüvenli, mutlu ve duyarlı bireyler yetiştirmektir. Öğrencilerimizin sadece yaşadıkları toplumda değil, uluslararası platformda da başarılı ve aranan bireyler olması öncelikli hedefimizdir. Bu nedenle yaşam boyu öğrenme felsefesini içselleştirerek, aynı zamanda eğitim sistemini, bütünüyle öğrenci merkezli olarak düzenleyerek eğitimde tam öğrenme modelini uygulamaya koyduk.