Anne / Baba Atölyesi – Veli Destek Grup Çalışması

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü tarafından düzenlenen ve üç oturumda gerçekleştirilen “Anne – Bana Atölyesi” Veli Destek grup çalışması 5, 12 ve 19 Kasım tarihlerinde gerçekleştirildi.

İlkokul ve ortaokul velilerinden oluşan katılımcı grubuna; iletişim, etkin dinleme, çatışma çözme, duyguları anlama ve ben dilini etkili kullanma gibi konu başlıklarında bilgiler verildi. Oldukça interaktif geçen çalışmalarda, katılımcılar konularla ilgili oyunlar oynadılar ve egzersizler yaptılar. Konularla ilgili video ve sunumu izleyip paylaşımda bulundular.

Katılım ve paylaşım yönünden oldukça verimli geçen grup çalışmasına katılan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.