Artistik Jimnastik Takımımız MEB Cimnastik İstanbul Şampiyonasına Katıldı

04-08 Ocak 2016 tarihlerinde Kartal Cimnastik Salonu’nda Resmi ve Özel Okulların katılımı ile Okullar Arası Artistik Cimnastik İstanbul İl Şampiyonası düzenlenmiştir.

Küçükler Kızlar kategorisinde Zeynep Hayat Çalışkan, Defne Oğuzoğlu ve Gülce Ülker’den oluşan takımımız İstanbul 5.si olmuştur.

Minik Erkeklerde yarışan Aras Aziret başarılı bir şekilde mücadele ederek İstanbul 7.si olmuştur.

Minik Kızlar kategorisinde Ayşe Dila Şık, Aylin Naz Candır, Mina Ersoy, Duru Engin’den oluşan takımımız okulumuzu başarılı bir şekilde temsil etmişlerdir.

Minik Erkekler Kategorisinde Aras Aziret, Minik Kızlar kategorisinde ise Ayşe Dila ŞIK ve Nehir Karakuş gösterdikleri performans ile Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanmışlardır.

Yarışmalarda emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.