Dil Yeterlilik Başarılarımız

ÖZEL MARMARA İLKOKULU VE ORTAOKULU

İNGİLİZCE DİL YETERLİK SINAVLARINDAKİ BAŞARILARIMIZ

Özel Marmara İlkokulu ve Ortaokulu, kuruluşundan bu yana Cambridge Üniversitesi İngilizce Dil Yeterlik Sınavlarına katılmakta ve büyük başarılar elde etmektedir.

Bu sınavlar Cambridge Üniversitesi tarafından akridite edilmiş sınav merkezleri tarafından dünyanın her yerinde uygulanmakta olan uluslararası sınavlardır.

Özel Marmara İlkokulu ve Ortaokulundan her yıl bu sınavlara çok sayıda öğrencimiz katılmakta ve Türkiye ve İstanbul ortalamalarının üstünde başarılar elde etmektedirler.

• 2017-2018 eğitim-öğretim yılı  BRITISH SIDE tarafından yapılan Cambridge Üniversitesi Özel Marmara İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerinin elde ettiği başarının detaylı istatistiği için tıklayınız.

• 2016-2017 eğitim-öğretim yılı  BRITISH SIDE tarafından yapılan Cambridge Üniversitesi Özel Marmara İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerinin elde ettiği başarının detaylı istatistiği için tıklayınız.