Bebişler Karnavalı

Özel Marmara Ortaokulu 5 ve 6. Sınıflar Türkçe Drama Kulübü öğrencileri, 14 Nisan Salı günü Enver Aysever’in yazdığı, Drama Öğretmeni Ercan Yenigül’ün yönettiği, müziğini Levent Tanman’ın, dekorunu görsel sanatlar bölümünün hazırladığı “Bebişler Karnavalı” adlı oyunu başarıyla sahnelediler. Oyunu, oyunda rol alan öğrencilerimizin velileri ve öğretmenlerinin yanı sıra ilkokul öğrencileri izledi.

Masalcı Dede’nin şenlik meydanında düzenlediği masal yarışması ile başlayan oyun, eğlenceli bir üslupla çocukların kendilerini özgürce ifade etmeleri gerektiğini, kendi kendilerine çok şey başarabileceklerini, çözümler üretebileceklerini, eğlenerek öğrenebileceklerini vurguluyordu.

Oyunda rol alan öğrencilerimiz, sergiledikleri başarılı performansla izleyicilerin büyük beğenisini kazandılar. Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.