Bu Yıl İlk Defa Karne Alan Birinci Sınıf Öğrencilerimiz Heyecanlarını Gizleyemediler

Özel Marmara İlkokulu birinci sınıf öğrencilerimiz, keyifle ve heyecanla başladıkları okuma yazma yolculuğunu başarıyla tamamladılar.

Eğitim- Öğretim hayatlarındaki ilk karnelerini almanın heyecanını ve okuma-yazma öğrenmenin haklı gururunu yaşayan öğrencilerimiz okulumuz tarafından hazırlanan rozetleriyle ödüllendirildiler.

Tüm öğrencilerimize tatil boyunca İstanbul’da yapılacak olan tüm etkinlikleri içeren tatil rehberimizden de faydalanarak hem bilgilerini taze tutacak akademik çalışmalarla hem de eğitici ve eğlendirici etkinliklerle dolu keyifli bir tatil geçirmelerini diliyoruz.