Bugün 10 Kasım, Atamızı Anıyoruz

Cumhuriyetimizin Kurucusu, Büyük Devlet Adamı Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü, sonsuzluğa uğurladığımız günün 76. yıldönümünde saygıyla, sevgiyle ve minnetle anıyoruz.

Özel Marmara İlkokulu 1., 2. 3. sınıf öğrencileri ve Özel Marmara Ortaokulu 5. sınıf öğrencilerimizin katıldığı törenimiz okul bahçesinde gerçekleştirildi. Tören öncesinde izci öğrencilerimizin yardımları ile ilkokul öğrencilerimiz Atatürk büstüne çiçeklerini sundular. 6E sınıfından Melisa Eren ve 5A sınıfından Damla Akay’ın şiirleri ile başlayan törenimiz öğrencilerimizin seslendirdiği Atatürk marşlarıyla devam etti. Saatler 09.05’i gösterdiğinde ise sirenlerin çalmasıyla birlikte 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla gönderdeki bayraklar yarıya indirildi.

Özel Marmara Ortaokulu ve Özel Marmara Koleji öğrencilerimizin hazırladığı törenimiz ise Hasan Ali Yücel Salonu’nda eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. Özel Marmara İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerinin görev aldığı okul koromuz ve 4. sınıf öğrencilerimizin gerçekleştirdiği söz korosu büyük beğeni topladı.

 

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.