Cambridge Sınavları İstatiklerimiz

YLE Sınavları İçin (Starters, Movers,Flyers)

Her yıl Türkiye’nin birçok şehrinde British Council tarafından düzenlenen Cambridge English Young Learners Examinations (YLE) olarak bilinen sınavlar özellikle 7–12 yaş arası çocuklara yönelik olarak tasarlanmıştır. Her yıl dünyanın her yerinden yüz binlerce öğrenci YLE sınavlarına girmektedir. Türkiye’de bulunan birçok okul YLE sınavlarını öğretim programlarına başarılı bir şekilde dahil etmiştir. Biz de Bodrum Marmara İlkokulu ve Ortaokulu olarak öğrencilerimizin bu sınavlarda başarılı olması için her geçen gün daha çok çalışıyoruz, İngilizce öğretmenlerimiz, öğrencilerimize yabancı dili en etkin şekilde kullanmayı öğretiyorlar. Bizler, sınavlara katılan tüm öğrencilerimizi kutluyor ve bu sınavlarda gösterdikleri büyük başarılarının devamını diliyoruz.

Cambridge İstatistikleri içim Tıklayınız.
FLYERS İstatistikleri içim Tıklayınız.
MOVERS İstatistikleri içim Tıklayınız.