Cambrıdge Üniversitesi Sınavları

Sayın Velimiz,

Özel Marmara İlkokulu ve Ortaokulu kuruluşundan  itibaren bütün alanlarda olduğu gibi yabancı dil öğretiminde de başarılarını kanıtlamak için öğrencilerimizin  uluslar arası etkinlikler ve değerlendirmeler içinde olmasını  desteklemektedir. Dünyanın her yerinde uygulanan Cambridge Üniversitesi YOUNG LEARNERS&KET/PET sınavları da öğrencilerimizin dil seviyelerini uluslararası ölçütlerde kanıtlamalarını sağlamaktadır.

Okulumuz her yıl bu sınavlarda Türkiye ve İstanbul ortalamalarının üstünde başarılar elde etmektedir. Bu başarıda velilerimizin desteği çok önemlidir. Bu yıl da bize aynı desteği vereceğinize inanıyoruz.

Okulumuzda   bu yıl  sınavlar 11.06.2015 tarihinde British Side tarafından uygulanacaktır  ve ücretlidir. Öğrencimizin  bu sınava katılmasına izin veriyorsanız 08 Ocak 2016 tarihine kadar aşağıda yer alan formu doldurarak başvurmanızı rica ederiz.

Tüm başvurular tamamlandıktan sonra İngilizce öğretmenlerimiz sizlere başvuru ile ilgili detaylı bilgileri ulaştıracaktır.

Sınava katılacak öğrencilerimize şimdiden başarılar dileriz.

Başvuru İçin

Tıklayınız