Çocuğa Sınır Koyma – Veli Destek Grup Çalışması

Özel Marmara İlkokulu ve Ortaokulu tarafından planlanan seminerler kapsamında okulumuz çok amaçlı salonunda Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümü tarafından “Çocuğa Sınır Koyma” Veli Destek grup çalışması iki oturumda gerçekleştirildi.

Akademik takvim programımızda belirtildiği gibi 13 Kasım 2014/Perşembe ve 20 Kasım 2014/Perşembe günleri düzenlenen sunumlarda Rehberlik Bölümü öğretmenlerimiz çocuk eğitiminin temel ilkelerinden bahsederken, özellikle çocukları anlamak için empati kurmanın öneminden, çocuklarla kaliteli zaman geçirmenin ve onlara değer vermenin vurgusunu yaparken velilerimize de uygulayabilecekleri bir çok yöntem ve teknikten bahsetmiştir.

Seminerin son kısmında ise velilerimiz merak ettikleri konuları sormuşlar ve paylaşımlarda bulunmuşlardır. Katılım ve paylaşım yönünden oldukça verimli geçen grup çalışmasına katılan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.