DOĞA DOSTLARI KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ DARICA HAYVANAT BAHÇESİNDE

Özel Marmara Ortaokulu Fen Bilimleri Bölümü rehberliğinde faaliyet gösteren “Doğa Dostlarımız Kulübü” , 17 Kasım 2017 Cuma günü Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’nı ziyaret ederek çeşitli etkinliklere katıldılar.

Darıca Hayvanat Bahçesi Eğitim Müdürü Gökmen Aydın,  öğrencilerimize ilk önce sürüngenler hakkında bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. Öğrencilerimiz, zürafaların doğal alanlarını gezerek inceleme imkânı buldular. Darıca Hayvanat Bahçesi’nin Granit Piton yılanını yakından görme şansını yakaladılar.  Ardından da kaplumbağaların yuvalarına girerek bakıcılarına onlar hakkında soru sorma fırsatı buldular. Geçen sene sahiplendiğimiz Puma’nın ve okul logomuzun asılı bulunduğu barınağın önünde mola vererek Pumayı yakından gördüler.

Günün sonunda yüreklerinde hayvan sevgisini hissederek mutlulukla okulumuza döndüler.