Destek Eğitimi

DESTEK EĞİTİM

İlkokulda sınıf öğretmenlerimizin yanı sıra sınıf öğretmenlerimizle birlikte çalışan destek eğitim öğretmenimiz görev yapmaktadır. Öğrencinin kendisi ya da öğretmeni tarafından eksikleri belirlenen öğrenciler, okul saatleri içinde olmak üzere sınıf öğretmeni, rehber öğretmen ve destek eğitim öğretmeni tarafından hazırlanan program dahilinde çalışmalara katılır.

Sınıf öğretmeni ve İngilizce öğretmenleri tarafından ihtiyacı olduğu belirlenen üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencileri Türkçe ve İngilizce derslerinden hafta sonu destek eğitim çalışmalarına yönlendirilir.

Ana dili Türkçe olmayan öğrencilerimiz için de hafta sonu Türkçe destek eğitim çalışmaları yapılmaktadır.