Doğa Dostları Kulübü Etkinliklerini Başarıyla Tamamladı

29 Mayıs 2015 Cuma günü, Fen Bilimleri Bölümü tarafından “Doğa Dostları” kulübü öğrencilerimize bir süredir devam eden seminer çalışmaları için son bir gezi düzenlendi. Faruk Yalçın Botanik Parkı ve Darıca Hayvanat Bahçesi’ne düzenlenen bu son gezide kulübümüz planladığı seminer programını tamamlayarak çalışmalarının son aşamasını da gerçekleştirdi.

Öğrencilerimiz ilgiyle katıldıkları seminerin ardından hayvanat bahçesini gezerek hem kulüp içinde hem de seminer çalışmalarında öğrendikleri bilgileri pekiştirme fırsatı buldular.

Günlük yaşamımızda görme ve tanıma imkanı bulamadığımız başka coğrafyaları ait pek çok hayvanı bu çalışmalar sayesinde tanıma hatta ait oldukları vahşi ortama dahil olarak besleme imkanı buldular.

Gezimizi düzenleyen Fen Bilimleri bölümüne ve Doğa Dostları kulübüne teşekkür ederiz.