Doğa Dostlarımız Kulübü Doğal Hayata Yolculuk Yaptı

Özel Marmara Ortaokulu Fen Bilimleri Bölümü tarafından sürdürülen ‘Doğa Dostlarımız Kulübü’, 12 Aralık 2014 Cuma günü Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’nı ziyaret ederek çeşitli etkinliklere katıldı.

Darıca Hayvanat Bahçesi eğitim görevlileri Gökmen Aydın ve Ece Acar,  öğrencilerimize neler yapacaklarını anlatan bir bilgilendirme eğitimi verildikten sonra, öğrencilerimiz sahaya çıktılar. Sahada park turu yaparak zürafa barınağını ziyaret eden öğrencilerimiz zürafaları elleri ile beslediler. Etkinlikte öğrencilerimiz hayvanları doğal ortamda görme şansını yakalayarak, sorumlu kişilerden hayvan türleri ile ilgili çeşitli bilgiler edinirken sürüngenler evinde 25 yaşındaki boğa yılanı ve sakallı kertenkele ile resimler çektirdiler.

Darıca Hayvanat bahçesine üye olan kulüp öğrencilerimiz, yıl boyunca belirli aralıklarla diğer hayvanları da tanımaya devam edecek olmanın heyecanı içinde farklı tecrübeler edinerek okulumuza geri döndüler.