Doğa Dostlarımız Kulübü Doğal Hayata Yolculuk Yaptı

Özel Marmara Ortaokulu Fen Bilimleri Bölümü tarafından açılıp faaliyet gösteren “Doğa Dostlarımız Kulübü” , 15 Ocak 2016 Cuma günü Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’nı ziyaret ederek çeşitli etkinliklere katıldılar.

Darıca Hayvanat Bahçesi Eğitim Müdürü Gökmen Aydın,  öğrencilerimize ilk önce bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. Öğrencilerimiz sahaya çıkıp doğal yaşam alanlarında yer alan kırmızı ve cüce filamingoları ardından japon turnasını beslediler. Papağana yapılan endoskopi izlenerek iç organlarını inceleme imkânı buldular.

Darıca Hayvanat bahçesine giden kulüp öğrencilerimiz, ikinci dönemde belirli aralıklarla diğer hayvanları da tanımaya devam etmek üzere keyifli bir gün geçirerek okulumuza döndüler.