Dördüncü Sınıflar “İstanbul Projesi”

Dünyanın gezilip görülmesi gereken yerleri arasından biri de kuşkusuz içinde yaşadığımız eşsiz bir şehir olan İstanbul’dur. Birçok medeniyete ev sahipliği yapmış olan şehir, yüzlerce tarihi eserle doludur.

Özel Marmara İlkokulu olarak dördüncü sınıf öğrencilerimizin de bu zenginliği aileleriyle gezerek öğrenmeleri ve tanımları amacıyla “İstanbul Projesi” hazırladık. Proje süresince öğrencilerimiz aileleriyle birlikte İstanbul’un merak ettikleri bir tarihi- turistik mekanlarını gezme ve araştırma fırsatı buldular; fotoğraflar çekip posterler ve sunumlar hazırladılar. Öğrencilerimiz sunumlarını sınıfta arkadaşları ile de paylaştılar.

İsteyen öğrencilerimiz proje kapsamında “Kültür Başkenti İstanbul” isimli fotoğraf yarışmasına da katıldılar. Okulumuzun fuaye alanında sergilenen fotoğraflar Özel Marmara Teknik Lisesinde görev yapan öğretmenlerce değerlendirildi. Değerlendirme sonucunda dereceye giren öğrencilerimize ödülleri düzenlenen tören ile okul müdürümüz Ahmet Bölük tarafından verildi.

Bu projede gönüllü olarak yer alan tüm dördüncü sınıf öğrencilerimizi kutluyoruz.

 

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.