Drama Dersliği

Öğrencilerimizin yaşayarak öğrenmelerine imkan sağlayan drama derslerimiz, onların rahatlıkla grup oyunu oynayabilecekleri, drama etkinliklerine katılarak kendilerini rahatça ifade edebilecekleri drama odasında yapılmaktadır.

• Okulumuzun drama odası, renkli minderlerin bulunduğu, drama tekniklerinin rahatlıkla uygulanabileceği, rahat ve ferah bir alandır.
  • Bunların yanı sıra odada derslerde ve oyunlarda kullanılabilecek olan kostüm ve aksesuarların bulunduğu dolaplar mevcuttur.
  • Öğrencilerimiz, drama odasında hem bir sanat formu olarak drama yapabilmekte hem de etkinlik saatlerinde yıl içinde sergilenecek olan oyunlarla ilgili çalışmalarını yürütmektedirler.

Bodrum Marmara İlkokulu