Eğitim Modelimiz

Yenilikleri izleyen deneyimli öğretmen kadrosu ve öğrencilere sunulan fiziki koşullar ve teknik olanaklarla donatılmış Türkiye'nin Dünya Okulu'nda "Öğrenci Merkezli Eğitim Sistemi" uygulanır.

Bodrum Marmara Koleji'nde mükemmel bir Türkçe eğitiminin yanı sıra dünya ile iletişim kurmasını sağlayacak ikinci ve üçüncü dil eğitimi ile öğrenciler dünya vatandaşlığına hazırlanır.

Hedeflerimize ulaşmak için sadece akademik anlamda başarılı öğrenciler yetiştirmek yeterli değildir. Ulusal eğitim programlarını uygulamanın yanı sıra uluslararası programların öğrencinin kişisel gelişimine büyük katkı sağlayacağı tartışılmaz bir gerçektir.

İlköğretim Okulumuz, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 3 yıl Eğitim Bölgesi / Yerleşim Alanı'nın en başarılı okulu seçilmiştir.