Fen Bilimleri - Matematik Bilgi Yarışması

Hasan Ali Yücel Salonu’nda 11 Ocak Pazartesi günü 5. ve 6.sınıflar arasında, 13 Ocak Çarşamba günü ise 7. ve 8. sınıflar arasında düzenlenen fen bilimleri - matematik bilgi yarışmaları büyük bir heyecan ile gerçekleştirildi.

Yarışmalar boyunca centilmence ve kurallara uygun bir şekilde, bilginin konuştuğu bir mücadele sergilendi.  Arkadaşları tarafından sınıflarını temsil etmek üzere seçilen öğrencilerimiz, fen ve matematik soruları karşısında zamanla yarıştılar. Doğru cevaplar verildikçe salondaki izleyiciler sınıflarını desteklediler. Jüri değerlendirmelerini yaparken müzik bölümünün katkısıyla hazırlanan parçalar, 6. Sınıflardan iki öğrencimiz tarafından piyanoda seslendirildi. Tüm soruların bitiminde 5. Sınıflar arasında 5A sınıfı, 6. Sınıflar arasında 6A sınıfı , 7. Sınıflar arasında  7B sınıfı ve 8. Sınıflar arasında 8C sınıfı birinciliği aldı.

Yarışma hazırlıkları sırasında emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlara ve katılan öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz. Bir dahaki bilgi yarışmasında görüşmek üzere…

 

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.